top of page
Couple Running

PASS MED LÖPCOACH I ÖREBRO

750 kr - 3 600 kr

1 390 kr / mån

Träningspassen anpassas utifrån individen med innehåll som löpteknik, styrke- och rörlighetsträning.

Pass med personlig löptränare är ett bra val om du vill få inspiration till träningspass,  vill förbättra din löpteknik och få personlig återkoppling.

 

Vi tränar tillsammans 60 - 75 min där vi varvar teori och praktik, allt utifrån dina förutsättningar och målsättningar.

Jag är baserad i Tybblelundshallen där förstklassiga möjligheter till att erbjuda träning oavsett årstid och väder finns.

Med de fina omgivande naturområden som erbjuder allt från asfalt, till motionsspår, skog, stig och backar kommer vi tillsammans skapa riktigt bra träning för just för dig.

Pass med löpcoach i Örebro: Kurser

PRISLISTA

750 kr

1 pass

Ett pass med personlig tränare syftar till att ge en injektion av energi och kreativitet i din träning. Vi utgår från dina önskemål och målsättningar med möjlighet att köra ett pass på löparbana, i skogen, i gymmiljö, backe...

Möjligheterna är oändliga.

2 200 kr

3 pass

Tre pass med personlig tränare kommer du att få uppleva och smaka på hur det är att löpträna kontinuerligt. Här kommer det att finnas tid för att analysera och utveckla din löpteknik.

3 600 kr

5 pass

Fem pass med personlig tränare syftar till att få dig att komma igång med din löpträning. Vi får möjlighet att gå igenom olika typer av träningspass och du kommer även få återkoppling på hur du kan utveckla din löpteknik.

1 390 kr/månad

"all inclusive"

(12 månader)

"All inclusive" tar dig från start till mål. Det här paketet innehåller,

- Träningsplanering

- 1 pass med personlig träning / månad

- 1 coachingsamtal via google meet / månad

- 1 fusion t-shirt med tryck "Trained by Coach Nilvér"

Om du avser att delta i ett lopp och om det finns möjlighet springer jag givetvis med dig genom loppet. Ev. startavgift och andra omkostnader kan tillkomma.

KONTAKTA MIG

Tack för ditt meddelande!

bottom of page