top of page
grupp Running

SMALL GROUP RUNNING
"Prestation på halvmaraton"

START 25 MAJ

Plats pass 1: Samling Tybblelundshallen 

Tid: kl 18.00

Antal pass: 6 st

Pris: 900 kr

Max antal: 10 deltagare

Gruppträning: Kurser

Som deltagare i Small Group Running kommer du få möjligheten att utvecklas som löpare på ett glädjefyllt sätt. Förutom att utvecklas i din prestation, att orka springa längre eller snabbare, kommer vi att bygga en både starkare och rörligare löparkropp. Du kommer även få personlig återkoppling på hur du kan utveckla din löpning.

Staden bjuder på många fina platser för löpträning och vi kommer variera på vilka platser vi genomför träningarna. Det ger även en härlig variation i träningen.

 

Under perioden kommer du att få träna rörlighet, styrka med, och utan vikter och givetvis löpning i olika typer av intervallformat.

 

All träning sker utomhus. Deltagare kommer att få ett detaljerat program för de olika passen.

Det krävs minst 4 st anmälda deltagare för att gruppen ska starta.

KONTAKTA MIG

Tack för ditt meddelande!

Löpargrupper

FÖRETAGSTRÄNING

Pris enl. överenskommelse

Motion och träning är grundläggande för en god hälsa, så ta hand om era medarbetare. Jag ordnar med gruppträningspass för ert företag, utifrån era förutsättningar och önskemål.

Oavsett om ni har ett gemensamt mål att delta i ett motionslopp som Blodomloppet, Vasaloppsstafetten eller vill arbeta hälsofrämjande på företaget ser vi till att forma träningspassen utifrån gruppens önskemål och behov.

Jag packar bilen med hex hantlar, slamballs, plyobox m.m. och kommer ut till eran arbetsplats och anpassar upplägget till er.

Är du som privatperson ute efter löpträning i Örebro kan du läsa mer genom att följa länken.

bottom of page