top of page
grupp Running

SMALL GROUP RUNNING
SOMMAR 2024

Inpuls Gym Örebro
Dag: Måndagar och torsdagar 1-18 juli
Tid: 18.00 (ca. 60-75 min)
Plats: Inpuls gym, Kulgatan 8 Örebro
Antal tillfällen: 6 st (2 pass/vecka)

Pris: 600 kr
Bokn
ing:
patrik.nilver@gmail.com
070 - 645 43 73 

Träning är fantastiskt och gör gott för såväl kropp som knopp. Med utgångspunkt från Inpuls gym i Örebro med två pass / vecka måndagar och torsdagar (v. 27 - 29) har vi fina förutsättningar att kunna genomföra rolig och givande löpträning utomhus. Passen kommer att vara paketerade med kunskap i syfte att utveckla din löpteknik, löprelaterad styrka och din kapacitet som löpare.

Som deltagare får du träningsplaneringen för de 6 st passen. Det gör att du på egen hand enkelt kan justera upplägget för att fortsätta använda det i din löpträning framöver.

Det krävs minst tre anmälda deltagare för att Small Group Running ska starta. Startar inte gruppen återbetalas hela beloppet. Max antal är 10 deltagare. Anmälan är bindande såvida du inte blir långtidssjuk eller skadad och kan styrka detta med läkarintyg, i ett sådant fall återbetalas de återstående gångarna. Får du förhinder eller missar ett tillfälle återbetalas inte avgiften för det enskilda tillfället.

Gruppträning: Kurser

KONTAKTA MIG

Tack för ditt meddelande!

Löpargrupper

FÖRETAGSTRÄNING

Pris enl. överenskommelse

Motion och träning är grundläggande för en god hälsa, så ta hand om era medarbetare. Jag ordnar med gruppträningspass för ert företag, utifrån era förutsättningar och önskemål.

Oavsett om ni har ett gemensamt mål att delta i ett motionslopp som Blodomloppet, Vasaloppsstafetten eller vill arbeta hälsofrämjande på företaget ser vi till att forma träningspassen utifrån gruppens önskemål och behov.

Jag packar bilen med hex hantlar, slamballs, plyobox m.m. och kommer ut till eran arbetsplats och anpassar upplägget till er.

Är du som privatperson ute efter löpträning i Örebro kan du läsa mer genom att följa länken.

bottom of page